UMAGE

Chimes Cluster 3 - Dark Oak Ø 3 x 22cm

Pendel 3-pack mörk ek 22cm

Chimes tar inspiration från eleganta linjer som uppstår i täta skogar. Lampan har en stilren form i äkta trä med en varm LED lampa som fungerar som en strålkastare som ger dig ljus precis på rätt plats. Tre lampor ingår som du kan hänga som ett vindspel eller på rad för en effektfull inredning. Designad av Asger Risborg Jakobsen. 3m svart sladd ingår.
Mått: Ø 3,4 cm, H 22cm
Inkl 3 m svart sladd
2W LED Spot, inbyggd.
RA>80 - 3000 K - 220 lm
CE, IP2X
10 års garanti
Ej dimbar
Designad i Danmark av Asger Risborg Jakobsen
Färg: Mörk Ek

Välj storlek   |   Storleksguide

Ø 3 x 22 cm

 

2099 kr

Beskrivning

UMAGE när dansk design och belysning skapar magi ur ett skandinaviskt perspektiv!

Med rötter från nordisk stadsmiljö och natur skapas en spegling av det skandinaviska landskapet. Genom nyskapande och kreativa ideér för naturliga material och enkel design har all belysning skapats genom stort hantverkskunnande med kvalitet och omtanke där miljön varit i fokus. Detta har gjort att UMAGE vuxit till att bli ett världsledande varumärke.

UMAGE är en designfirma som grundades år 2008 i Köpenhamn och gav belysningen en helt ny innebörd. Lampan har blivit en självklar inredningsdetalj i många hem utan att tumma på värdet av ett riktigt bra ljus. UMAGE lampor passar både i hemmet eller på kontoret.

UMAGE är varumärket bakom den stilfulla designfavoriten EOS fjäderlampa som finns i flera storlekar. Några av UMAGEs lampor har den klassiska stilen där lampan är tillverkad av fjädrar, bomull och plast. Många gånger säljs lamporna utan armatur för att kunden själv ska kunna välja om man vill använda den som bordslampa, taklampa eller golvlampa. Vi har flera stativ för de olika användbningsområderna så att man ska få ut bästa tänkbara funktionalitet av sin UMAGE lampa.


Upptäck mer

Umage

Pendlar

Belysning

Storleksguide

Klicka här för att öppna storleksguide

 

Artikelnummer: | ID: 4093 | EAN:

Tvättråd/Klädvård

Tvättråd
Många leverantörer skyddar sig mot reklamationer genom att skriva ut kemtvätt som standard och visst är det så att somliga plagg kräver kemtvätt men långtifrån alla. Vad kan man tvätta själv i tvättmaskin trots att det står kemtvätt?  Läs mer om Tvättråd här >

Klädvård
Att vårda sina kläder är viktigt för att de ska hålla sig snygga, inte gå sönder eller tappa färg. Det finns många gamla husmorsknep som ger dina plagg ett längre liv och är lika högaktuella idag i vår medvetna samtid med ”Slow fashion”. Läs mer om Klädvård här >


Klarna logo

Säker betalning

Kortbetalning - VISA/Mastercard. Klarna Konto. Direktbetalning via bank.

Snabb leverans

Säker leverans via DHL samt PostNord. Till utlämningställe eller direkt hem till dig.