UMAGE

Asteria Mini black Ø 31 x 10,5 cm, 2.7m cordset

Taklampa Asteria svart mini Ø31cm

Asteria Brass Top - Slank och minimalistisk lampa, inspirerad av en fallande stjärna på himlen.

Lampan har en inbyggd LED-panel, med en mjuk vit diffusor som garanterar ett bländningsfritt ljus. Asteria skapar en vacker kontrast mot väggarna i ditt hem och kompletterar den monokroma skandinaviska minimalismen.

Design Soren Ravn Christensen, 2020

Material: Stål, aluminium, PMMA, metall, inbyggd LED-panel, 2,7 m sladdset

Mått: Omkrets 31 cm, Höjd 10,5 cm

Välj storlek   |   Storleksguide

Ø 3 x 22 cm

 

2099 kr

Beskrivning

UMAGE när dansk design och belysning skapar magi ur ett skandinaviskt perspektiv!

Med rötter från nordisk stadsmiljö och natur skapas en spegling av det skandinaviska landskapet. Genom nyskapande och kreativa ideér för naturliga material och enkel design har all belysning skapats genom stort hantverkskunnande med kvalitet och omtanke där miljön varit i fokus. Detta har gjort att UMAGE vuxit till att bli ett världsledande varumärke.

UMAGE är en designfirma som grundades år 2008 i Köpenhamn och gav belysningen en helt ny innebörd. Lampan har blivit en självklar inredningsdetalj i många hem utan att tumma på värdet av ett riktigt bra ljus. UMAGE lampor passar både i hemmet eller på kontoret.

UMAGE är varumärket bakom den stilfulla designfavoriten EOS fjäderlampa som finns i flera storlekar. Några av UMAGEs lampor har den klassiska stilen där lampan är tillverkad av fjädrar, bomull och plast. Många gånger säljs lamporna utan armatur för att kunden själv ska kunna välja om man vill använda den som bordslampa, taklampa eller golvlampa. Vi har flera stativ för de olika användbningsområderna så att man ska få ut bästa tänkbara funktionalitet av sin UMAGE lampa.


Upptäck mer

Umage

Pendlar

Belysning

Storleksguide

Klicka här för att öppna storleksguide

 

Artikelnummer: | ID: 4092 | EAN:

Tvättråd/Klädvård

Tvättråd
Många leverantörer skyddar sig mot reklamationer genom att skriva ut kemtvätt som standard och visst är det så att somliga plagg kräver kemtvätt men långtifrån alla. Vad kan man tvätta själv i tvättmaskin trots att det står kemtvätt?  Läs mer om Tvättråd här >

Klädvård
Att vårda sina kläder är viktigt för att de ska hålla sig snygga, inte gå sönder eller tappa färg. Det finns många gamla husmorsknep som ger dina plagg ett längre liv och är lika högaktuella idag i vår medvetna samtid med ”Slow fashion”. Läs mer om Klädvård här >


Klarna logo

Säker betalning

Kortbetalning - VISA/Mastercard. Klarna Konto. Direktbetalning via bank.

Snabb leverans

Säker leverans via DHL samt PostNord. Till utlämningställe eller direkt hem till dig.