TELL ME MORE

Frost candleholder - white

Ljuslykta Frost Handgjord vit L även M & S finns

Frost ljuslykta finns i tre olika storlekar och är handgjorda i genomfärgat frostat glas där varje produkt unik i både färg och form. Handdiskas och är för inomhusbruk.

Välj storlek   |   Storleksguide

L M S

 

279 kr

Beskrivning

Frost ljuslykta finns i tre olika storlekar och är handgjorda i genomfärgat frostat glas där varje produkt unik i både färg och form. Handdiskas och är för inomhusbruk.
Vi rekommenderar användande av värmeljus i passande storlek. Se till att placera ljuset i mitten av lyktan så att det finns tillräckligt med utrymme för luften att cirkulera mellan värmeljuset och ljuslyktan. Använd aldrig fler än ett värmeljus per lykta.

Om man ställer flera ljuslyktor i grupp ska de stå minst 3 cm från varandra.

Lämna aldrig ett tänt ljus ur sikte. Släck alla levande ljus innan du lämnar rummet. Ställ ljusen på avstånd från lättantändliga föremål. Ställ alltid ljusstakar på eldfast yta. Ställ aldrig ljusstakar nära brännbara material. Använd aldrig ljusstakar med repor, sprickor eller andra skador.


Material

Glas

Storleksguide

Klicka här för att öppna storleksguide

 

Artikelnummer: | ID: 3803 | EAN:

Tvättråd/Klädvård

Tvättråd
Många leverantörer skyddar sig mot reklamationer genom att skriva ut kemtvätt som standard och visst är det så att somliga plagg kräver kemtvätt men långtifrån alla. Vad kan man tvätta själv i tvättmaskin trots att det står kemtvätt?  Läs mer om Tvättråd här >

Klädvård
Att vårda sina kläder är viktigt för att de ska hålla sig snygga, inte gå sönder eller tappa färg. Det finns många gamla husmorsknep som ger dina plagg ett längre liv och är lika högaktuella idag i vår medvetna samtid med ”Slow fashion”. Läs mer om Klädvård här >


Klarna logo

Säker betalning

Kortbetalning - VISA/Mastercard. Klarna Konto. Direktbetalning via bank.

Snabb leverans

Säker leverans via DHL samt PostNord. Till utlämningställe eller direkt hem till dig.