POSHTER

Structure

Structure 50 x 70 cm

Abstrakte, kraftfulle och karakteristiske Tomas Vagner söker harmoni mellan färg och form i alla sina målningar. 50 x 70 cm.

Välj storlek   |   Storleksguide

53 x 70 cm

 

349 kr

Beskrivning

Jag heter Tomas Vagner och är konstnär. Jag har en abstrakt, kraftfull och karakteristisk målarstil som söker harmoni mellan färg, form och yta. Jag placerar mig i facket contemporary, alltså samtida, tidlöst, modernt och unikt. Jag målar gärna stort och generöst, tavlor som vill ha plats och tar för sig.
Konst kan ju vara vad som helst, att förklara min konst och dess ”varför” kan bli fel. Jag skapar främst för min egen skull men viktigast är att jag själv vill ha det färdiga resultatet på en vägg hemma, det är drivkraften. Jag litar på mig själv, på min egen känsla och smak, är inte ängslig och undrar vad andra tycker och tänker – och jag tror mina köpare är likadana.
Jag har alltid målat och skapat. Om jag gjort rätt från början hade jag aldrig gjort något annat än målat. Men osäkerhet eller okunskap gjorde att jag först valde en annan bana. Fortfarande kreativt och skapande i form av Grafisk Formgivare – men egentligen har jag alltid varit konstnär. Så jag bestämde mig och gjorde om och gjorde rätt. Numera målar jag och skapar på heltid.
Eftersom alla inte har plats för, eller möjlighet att köpa mina målningar, skapar jag även posters unikt för poshter.se. Jag och min kollega Jenny ville helt enkelt ge fler möjligheten att inreda med unika verk på väggen som du bara hittar hos poshter.se.
Jag hoppas att du ska hitta några favoriter bland mina posters och skulle du även vara intresserad av originalmålningar finns dessa på Vagner.se där det även finns kontaktuppgifter till mig.


Material

240g ecopapper med matt finish

Upptäck mer

Poshter

Posters

Posters

Storleksguide

Klicka här för att öppna storleksguide

 

Artikelnummer: | ID: 3192 | EAN:

Tvättråd/Klädvård

Tvättråd
Många leverantörer skyddar sig mot reklamationer genom att skriva ut kemtvätt som standard och visst är det så att somliga plagg kräver kemtvätt men långtifrån alla. Vad kan man tvätta själv i tvättmaskin trots att det står kemtvätt?  Läs mer om Tvättråd här >

Klädvård
Att vårda sina kläder är viktigt för att de ska hålla sig snygga, inte gå sönder eller tappa färg. Det finns många gamla husmorsknep som ger dina plagg ett längre liv och är lika högaktuella idag i vår medvetna samtid med ”Slow fashion”. Läs mer om Klädvård här >


Klarna logo

Säker betalning

Kortbetalning - VISA/Mastercard. Klarna Konto. Direktbetalning via bank.

Snabb leverans

Säker leverans via DHL samt PostNord. Till utlämningställe eller direkt hem till dig.