MIN SYSTERS TEHUS

Citronmeliss med ros i burk

Te Citronmeliss - Ros EKO

Citronmeliss är en vacker ört från Medelhavet som passar utmärkt att dricka både tidig morgon och sen kväll. Citronmelissen bidrar till att stötta normalt fysiskt och mentalt välmående. Den har en avslappnande inverkan och stöttar en god och hälsosam sömn. Rosenknopparna är vackra och avger en behaglig arom.
Innehållsdeklaration: citronmeliss och rosenknoppar

Välj storlek   |   Storleksguide

 

165 kr

Beskrivning

Vi har valt att endast sälja örtte i lösvikt så att man kan se örterna tydligt, känna doften och för att bladen kan fritt utveckla sin arom. Man kan brygga sig en kanna och dosera 1-2 teskedar per kopp. Man kan även lägga örterna i en egen påse när man brygger endast en kopp. Örterna bör dra mellan 3-5 minuter. Denna burk innehåller 35 gram örtte.
Till våra örtteer har vi valt klassiska örter. Rena örter med välkända effekter. Örter som vi själva är väldigt förtjusta i. Precis som våra teer är örterna helt utan kemiska smaktillsatser. Vi har valt att inte göra kraftiga blandningar utan låta enkelheten i varje ört få blomstra. Samtliga örtteer är ekologiskt odlade och därför bra för både människa och natur.

Att dricka örtte är ett uråldrigt sätt att finna välbefinnande i livet. Örternas mångsidighet påverkar kroppen på olika sätt och man ska inte överdriva sitt intag. Det är därför en god vana att variera sig mellan olika örter.

En ört är en växt med icke vedartad stam, enligt ordbokens botaniska definition. Andra menar att en ört är en sammantagen term för samtliga nyttoväxter som kan användas i mat, dryck och som medicin. Örter är ofta vackra att odla, starkt doftande och aromatiska i mat och dryck. Våra örtteer är alla naturligt fria från tein, det uppiggande ämne som finns i alla teer från plantan Camellia Sinensis, och som är samma ämne som koffein som finns i kaffe.


Storleksguide

Klicka här för att öppna storleksguide

 

Artikelnummer: | ID: 4170 | EAN:

Tvättråd/Klädvård

Tvättråd
Många leverantörer skyddar sig mot reklamationer genom att skriva ut kemtvätt som standard och visst är det så att somliga plagg kräver kemtvätt men långtifrån alla. Vad kan man tvätta själv i tvättmaskin trots att det står kemtvätt?  Läs mer om Tvättråd här >

Klädvård
Att vårda sina kläder är viktigt för att de ska hålla sig snygga, inte gå sönder eller tappa färg. Det finns många gamla husmorsknep som ger dina plagg ett längre liv och är lika högaktuella idag i vår medvetna samtid med ”Slow fashion”. Läs mer om Klädvård här >


Klarna logo

Säker betalning

Kortbetalning - VISA/Mastercard. Klarna Konto. Direktbetalning via bank.

Snabb leverans

Säker leverans via DHL samt PostNord. Till utlämningställe eller direkt hem till dig.