KREAFUNK

ACOUSTIC, Högtalare, Svart

Högtalare Bärbar 16 cm Svart

I ACOUSTIC från Kreafunk har du en röststyrd högtalare som spelar musik och kan svara på dina frågor. Den här modellen har förstärkaren inbyggd, så endast en källa för musik måste anslutas. Högtalaren är batteridriven så det är bara att sätta in nya batterier så att musiken kan fortsätta.
Tekniska specifikationer:
20 hr playback tid (50% volym)
Bluetooth 5.0
12W digital förstärkare med 360 graders avancerad ljudteknologi.
Laddningstid 5-6 hr (USB) / 8-9 hr (Qi)
Fungerar med Voice Assistant
Damm- och vattenresistent (IP55)
Qi-laddning
Inkl USB-kabel
CE, FCC, RoHS, CCC, SRRC, WEEE.

Mått: O 7,5 cm, H 16 cm
Material: Plast/Silikon/Läder/Metall

Välj storlek   |   Storleksguide

 

1499 kr

Beskrivning

I aCOUSTIC från Kreafunk har du en röststyrd högtalare som spelar musik och kan svara på dina frågor. Den här modellen har förstärkaren inbyggd, så endast en källa för musik måste anslutas. Högtalaren är batteridriven så det är bara att sätta in nya batterier så att musiken kan fortsätta.

Bärbar högtalare
Streaminghögtalare
Speltiden är 20 timmar
Säljs i flera färger
Har röstkontroll
Aktiv högtalare
En bärbar och röststyrd streaming-högtalare. Bara fråga efter väderlek eller be högtalaren spela upp din favoritmusik. Fler och fler tillverkare inom hemelektronik börjar använda sig av röstkontroll i sina produkter. Det har aldrig varit lättare att få tillgång till massor av musik. Anslut denna blåtands-högtalare till din mobil eller platta och börja streama.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om aCOUSTIC. Det här är en av de allra mest populära högtalarna på PriceRunner för tillfället och aCOUSTIC kostar 1119 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här högtalaren till ett bra köp. Om denna högtalare har de funktioner du behöver så blir det ett bra köp.


Storleksguide

Klicka här för att öppna storleksguide

 

Artikelnummer: | ID: 4141 | EAN:

Tvättråd/Klädvård

Tvättråd
Många leverantörer skyddar sig mot reklamationer genom att skriva ut kemtvätt som standard och visst är det så att somliga plagg kräver kemtvätt men långtifrån alla. Vad kan man tvätta själv i tvättmaskin trots att det står kemtvätt?  Läs mer om Tvättråd här >

Klädvård
Att vårda sina kläder är viktigt för att de ska hålla sig snygga, inte gå sönder eller tappa färg. Det finns många gamla husmorsknep som ger dina plagg ett längre liv och är lika högaktuella idag i vår medvetna samtid med ”Slow fashion”. Läs mer om Klädvård här >


Klarna logo

Säker betalning

Kortbetalning - VISA/Mastercard. Klarna Konto. Direktbetalning via bank.

Snabb leverans

Säker leverans via DHL samt PostNord. Till utlämningställe eller direkt hem till dig.